22 лютого 2024

Коли закінчиться війна, тоді…

Напередодні другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну в міській бібліотеці – філії №3 відбувся патріотичний діалог «Коли закінчиться війна, тоді…» з учнями 8-А  та 10-Б класів міської гімназії разом з зав.бібліотекою Довжанин Г.Ю. та практичним психологом, вчителем зарубіжної літератури Біланчук А. О.)  .

Два роки, що промайнули, видалися найважчими в історії  нашої незалежної України.

730 днів ми знаємо, що таке повномасштабна війна. 24 лютого назавжди в нашій пам’яті.


Бібліотекарі відтворили хронологію подій найскладнішого періоду в  історії України -двох років боротьби, мужності та свободи. Під час заходу гімназисти слухали вірші про війну, переглянули відео  «24 лютого – як все починалося»  та  у  глибокій скорботі хвилиною мовчання вшанували  тих, хто  загинув за нашу Україну. Увазі  присутніх було представлено книжкову виставку «В моїй Україні сьогодні війна».

Війна ще триває, але одного дня нарешті прийде Перемога, і почнеться післявоєнне життя. Коли це буде? Можливо завтра або через місяць. Немає точної дати, але готуватися треба вже зараз. 


Під час дискусії у підлітків була можливість не просто подумати та помріяти, а сформувати власні ідеї та висловити свої думки про життя після війни та плани на майбутнє. 








Немає коментарів:

Дописати коментар