15 лютого 2019

День відкритих сердець

14 лютого в міську  бібліотеку  в  День Святого Валентина на романтичну тусовку завітали студентська молодь, активні користувачі та друзі  бібліотеки.
«Побачення» в бібліотеці – це несподівана зустріч з новими людьми, нестандартні романтичні завдання, фото на згадку, яскраві моменти і можливі повороти долі.
Атмосферу справжньої молодіжної тусовки створили пісні у виконанні студентки МДУ Ковачик Аннети читання авторських віршів та репу від Декет Едуарда,  поезія Валентини Фадєвої.
Молодь з захопленням приймали участь в багатьох жартівливих конкурсах («Гарний слух», «Поворожи мені Валентин», «Весела нісенітниця», «Своя рука - владика» та ін.). Пізнавальною для читачів стала участь у вікторині  «У хлопців  - у дівчат».
Мало хто знає, що в цей день відзначають також Міжнародний день дарування книг. Тож з нагоди свята за участь у конкурсах переможці отримували у подарунок книги.
До уваги присутніх була представлена книжкова виставка «Любов об’єднує серця».
Дякуємо Всім, хто провів цей чудовий день разом з нами і зичимо всім любові та кохання не лише в день Святого Валентина.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар