29 липня 2016

Спільними зусиллями проти торгівлі людьми в Україні

Напередодні Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми у міській бібліотеці-філії відбулося засідання за круглим столом за участі  представників районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та служби у справах дітей на тему: «Спільними зусиллями проти торгівлі людьми в Україні». Торгівля людьми - це злочин, жертвами якого можуть виявитися чоловіки, жінки, діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. Даний захід був спрямований на інформування громадськості щодо формування уявлення про суть, причини, форми торгівлі людьми.
Учасники переглянули відеоролики та обговорили соціальні проблеми. В результаті обміну думками з’ясувалося: потребу в інформації щодо протидії сучасному рабству відчувають усі. У ході дискусії щодо можливостей співпраці установ, які займаються протидією торгівлі людьми на районному рівні, з метою поінформованості населення  було вирішено створити буклети  для розповсюдження.

Більше інформації ви можете отримати ознайомившись з матеріалами книжкової виставки «Торгівля людьми: як це попередити».

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар