12 жовтня 2016

Іншої землі у нас не буде, нам потрібно нашу зберегти

День захисника́ Украї́ни — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року є державним святом.
Це свято – свідчення нерозривного зв’язку усіх поколінь захисників незалежності і територіальної цілісності України, вшанування їх мужності і героїзму, військових традицій та перемог українського народу.

Віддаючи данину пам’яті тим, хто у різні часи боронив нашу землю від ворога, у бібліотеці було проведено патріотичну годину «Іншої землі у нас не буде, нам потрібно нашу зберегти». Учні ЗОШ№4 мали змогу поспілкуватися  з учасниками бойових дій на Сході нашої країни Блажин С. та Чейпеш Ю., переглянути відео та фотоматеріали відзняті на лінії фронту. До уваги присутніх  виставка-інсталяція «За славу, за волю, за козацьку долю…» . Науковий працівник  історичного музею Буря В. звернула увагу на музейні експонати та  закликала юнь знати і пам'ятати про тих, хто, не жаліючи сил, здоров'я і життя, відстоює незалежність країни.  Ведучі заходу бібліотекар юнацького відділу Зевдій О.В. та учениця ЗОШ №2 Ковачик Анетта.














Немає коментарів:

Дописати коментар