02 квітня 2019

Нова книга


Шановні користувачі!
До вашої уваги новинки видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля», які надійшли до нашої бібліотеки. Бестселери у стилі жахів, фентезі, трилер, містика, якими зачитуються читачі із різних куточків світу

Апдайк, Джон. Іствікські відьми: роман / Д. Апдайк; пер. з  англ.. Б Превіра. - Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 384 с.
Життя в містечку Іствік розплановане на сто, а то й двісті років уперед. У цій тихій гавані вже давно не відбувалося нічого цікавого. Троє подруг — Александра, Джейн і Зукі — збираються щочетверга, щоб якось розважитися. Після чергових посиденьок у місті з’являється таємничий і надзвичайно спокусливий чоловік із дивним ім’ям Дерріл Ван Горн. Він здобуває прихильність подруг і… навчає магії, адже виявляє їхні потужні здібності. Та одного разу вони вирішують покинути Дерріла. Він присягається помститися їм… Проте жоден чоловік не в змозі протистояти жінці. А надто коли їх троє. І вони — відьми.

Браун, Ден. Джерело: роман / Д. Браун; пер. З англ.. Г. Яновської. - Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 528 с.
Століттями релігії світу намагалися пояснити походження людини. І ось Кірш — колишній учень Роберта Ленґдона, відомий мільярдер та винахідник — здійснює приголомшливе відкриття, яке здатне не просто похитнути, а й спростувати постулати всіх релігій. На сенсаційну лекцію в музеї Ґуґґенгайма запрошено і професора Роберта Ленґдона. Але Кірш не встигає викласти свою неймовірну теорію — його вбивають. Матеріали лекції Кірша захищені 47-значним паролем… Тепер від професора Ленґдона та директорки музею Амбри Відаль залежить, чи дізнається світ таємницю свого походження.

Кідрук, Макс. Не озирайся і мовчи: роман / Макс Кідрук. – 2-ге вид. - Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 512 с.
Уявіть, що на Землі існує місце, яке ніби застигло в часі. Місце, здатне сховати будь-кого, хто прагне втекти від реальності. Уявіть, що для того, аби туди потрапити, достатньо не озиратися й мовчати. Є лише одна проблема: в такому місці часом з’являються речі, страшніші за те, від чого ховаєшся.
Кінг, Стівен. Зелена миля: роман / С. Кінг ; пер. з англ. О. Любенко. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 432 с.
Стівен Кінг запрошує читачів в моторошний світ тюремного блоку смертників, звідки йдуть, щоб не повернутися, відкриває двері останнього пристанища тих, хто переступив не тільки людський, але і Божий закон. Але як врятувати того, хто вже ступив на Зелену милю?       

Кінг, Стівен. Керрі: роман / С. Кінг ; пер. з англ.В. Ракуленка. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 224 с.
Вона була з тих, кого називають аутсайдерами, «непопулярними» підлітками. Кпини однокласників, глузування та знущання стали частиною її життя. Здавалося, світ ненавидів розгублену дівчину й не хотів помічати її страждань. Покинута всіма, вона несвідомо виплекала в собі силу, здатну знищити кривдників. Силу, яка одного дня змусить всіх назавжди запам’ятати її ім’я. «Керрі» — останнє, що вони встигнуть сказати перед смертю…

Кінг, Стівен. Серця в Атлантиді: роман / С. Кінг ; пер. з англ.С. Берлінець. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 624 с.
Боббі Ґарфілд живе зі своєю мамою Ліз. Одного разу він знайомиться з новим сусідом – Тедом Бротіґеном. Старий подобається Боббі, хлопець часто заходить до нього в гості та слухає його неймовірні історії. Він помічає, що в Теда є надприродні здібності, але вирішує про це мовчати: мама й без того дуже вороже ставиться до нового мешканця… Через певний час Ліз доведеться залишити Боббі з Тедом, а після її повернення розпочнеться справжнє жахіття…
           

Кінг, Стівен. Чорний дім: роман / С. Кінг, П. Страуб; пер. з англ. З. Дюг. – 2-ге вид. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 800 с.
Один із найяскравіших та моторошних трилерів сучасності. «Чорний дім» — це захоплюючий поїзд-привид, що прямує крізь роман, наповнений дивними та яскравими героями. Читати його — це як тримати електричний дріт під напругою. Можливо, вам закортить відхопити руку, але ви зрозумієте, що не можете.

Сапковський, Анджей. Вежа блазнів: роман / А. Сапковський; пер. з пол. А. Поритка. - Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 688 с.
Його звали Рейнмаром із Беляви, прозваним Рейневаном. І він був справжнім майстром із… встрявання в різного штибу халепи й пригоди. Ось і цього разу, знайомлячись зі шляхетною красунею, Рейнмар і гадки не мав, чим для нього це обернеться. Лицарська романтика та відьомські шабаші, давні замки та похмурі середньовічні пейзажі, небезпека, що чатує за кожним деревом, поєдинки й погоні — ця пригода обіцяє бути захопливою!




















Немає коментарів:

Дописати коментар