24 вересня 2019

Співець і щирий патріот рідного краю


24 вересня в читальному залі міської бібліотеки відбулася презентація книги Василя Кляпа «Після ночі – сонце сходить». Це сьома збірка в творчому доробку літератора. Перша книга – «Чорна гора» — побачила світ у кінці  2013 року, потім «Орлині діаманти» (2014), «Виноградів» (2014), «Моя мрія» (2015), «Якби не була Ти…» (2016), «Кохання - це поезія»(2018). Любов до людей,   своєї родини, до  історії рідного краю  та міста пульсує у кожному рядочку багатого творчого ужину. Поезії легко читаються, дарують читачам насолоду.
Вірш  В. Кляпа  «Небесна сотня»  на Всеукраїнському форумі у Львові, визнаний одним з кращих та записаний на диск  музично-поетичної збірки «Небесним сотням» на радіо FM  «Галичина».
Поетичні твори Василя Кляпа ввійшли до літературного альманаху «Виноградів літературний».
Зустріч з новою книгою - це подія, зустріч з неординарною людиною, автором - це свято. То ж привітати  Василя Павловича завітали керівник ГО рай відділення МАЛІЖ Марія Конкіна, поетеса, автор поетичних збірок «Світ добра», «Трикутник», дипломант престижного конкурсу «Коронація слова 2011» Світлана Кедик,  директор Виноградівської РЦБС, заслужений працівник культури Катерина Вашкеба. Тріо викладачів школи мистецв ім. Б. Бартока у складі Світлани Гнетило, Наталії Сорводі, Ірини Уршанської подарували автору віночок закарпатських народних пісень.
Учасниками заходу були учні 9-Б класу міської гімназії. Поезії декламувала учениця 8-А класу Наталія Савко. 
  
 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар