06 грудня 2019

Домашнє насильство: вирішимо проблему разом


В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в міській бібліотеці відбулася зустріч учнів 10 класу ЗОШ №4 з представниками соціальних служб та правоохоронних органів, які здійснюють заходи із запобігання домашньому насильству в районі.
Перед  учасниками круглого столу виступили: заступник начальника управління соціального захисту населення Виноградівської РДА – начальник відділу у справах сім’ї та жінок Павицький В. В.; інспектор ювенальної превенції  Виноградівського ВП Берегівського ВП – ГУНП в Закарпатській області підполковник поліції Клопотар І. В.; заступник директора – начальник відділу соціальної роботи – Клим С. С. та фахівець із соціальної роботи Пунько К. В. Виноградівського РЦСССДМ.
Учасники заходу обговорили проблематику насильства в сім’ї, досягнення району у подоланні домашнього насильства та напрацювали спільний алгоритм дій у протидії цьому негативному явищу.
Яскраву та символічну крапку у засіданні круглого столу поставила завідуюча міської бібліотеки - Шапко Г. М., яка запропонувала присутнім взяти участь у флешмобі  «Розірви коло насильства».
До уваги присутніх презентовано книжкову виставку «Насильство – слабкість!» та інформаційний буклет «Ми проти насильства» .
Не мовчіть – звертайтеся і вам допоможуть!



 




Немає коментарів:

Дописати коментар