16 травня 2020

Подорож країнами Європи

Наше життя складається з планів, мрій, бажань, щоденних клопотів та звісно з подорожей! Мандри роблять його яскравішим! Кожна подорож – це новий безцінний досвід, цікаве спілкування, море вражень. Кожна країна унікальна. У кожної своя неповторна історія, традиції, культура.
Збираючись у тур по Європі, ми намагаємося відвідати найпопулярніші туристичні міста. При цьому забуваємо, що є безліч невідомих, але неймовірно гарних містечок. Тому, запрошуємо всіх бажаючих, здійснити віртуальну подорож містами Європи, відвідати які вам ніколи не приходило в голову. 

Кольмар
Кольмар — одне з найромантичніших місць Ельзасу, куди приїжджають, щоб помилуватися архітектурою, скуштувати смачні французькі ласощі, запити все це місцевими насиченими винами і просто чудово відпочити від сірих буднів і робочої метушні великих міст. Найкраще приїжджати в Кольмар, звичайно ж, навесні, коли фарби міських будинків змішуються з цвітінням природи.



Манарола
Манарола — дивовижне старовинне містечко в Італії. Засноване воно було багато століть тому на скелі біля узбережжя Лігурійського моря і з тих пір не втратило своєї чарівності. Та ще й оточене мальовничими садами і виноградниками. Воістину райське місце!



Ротенбург
Старовинне, неймовірне, казкове місто в Баварії. Мабуть, єдине, що відрізняє  Ротенбург від багатьох інших німецьких міст, — виняткова відданість місцевих жителів, які намагаються всіма зусиллями зберегти старовинний вигляд міста.
Вузенькі вулички, мальовничі будиночки, милі герані на вікнах, старовинні вивіски на будинках майстрів, Ратуша, собори і... цілорічний Різдвяний ярмарок.



Валетта
Ще одне місто, яким неможливо намилуватися — мальтійська столиця Валетта. Місто з дивовижною історією та чудовою архітектурою: десятки церков і соборів, старовинні замки і палаци, каплиці... загалом, є де прогулятися і що оглянути.



Мостар
Мостар, старовинне, колоритне містечко, з усіх боків оточене горами. Навпіл ділить його річка Неретва, тому види з будь-якого берега відкриваються просто неймовірні. Навіть подумати страшно, що ще в 90-х це місто було практично стерте з лиця землі, а сьогодні, відродившись, немов фенікс, він знову підкорює всіх своєю красою.



Інсбрук
Так, Інсбрук не назвеш маловідомим містом серед туристів, адже це знаменитий на всю Європу гірськолижний курорт. Але все змінюється з приходом літа, коли місто живе тихим і розміреним життям. Подорож в Інсбрук влітку буде не менш цікавим, ніж в зимовий час, адже неймовірна природа Альп закохує з першого знайомства. А для того, щоб воно пройшло «на вищому рівні», вирушайте в Альпійський ботанічний сад — там є на що подивитися!



Пучичша
Пучишча — мальовниче селище на одному з островів Хорватії, Брача. Як і всі міста Хорватії, Пучишча славиться мальовничою природою, чудовими гірськими пейзажами і старовинною архітектурою. А ще селище знамените своєю прекрасною бухтою з кришталево чистою водою, купатися в якій одне задоволення.



Ансі
Маленька французька Венеція — саме так можна назвати мальовниче містечко Ансі, розташоване на березі однойменного озера. Канали, човники, вимощені вузенькі провулки, десятки містків, італійські колодязі, старовинні будиночки, собори, замки і багато-багато квітів.



Гетеборг
Гетеборг — це і найчистіші пляжі, морські прогулянки на мальовничі острови Західного архіпелагу, і безліч магазинів і торгових центрів для любителів шопінгу, і цікаві музеї в центрі міста (Музей дизайну, Музей техніки, Музей світової культури та інші), і безліч парків, мальовничих і чистих... В Гетеборзі знаходиться найбільший в Скандинавії парк розваг — «Лісеберг», місто вважається кулінарною столицею Швеції, а значить, смачних страв і ласощів тут більш ніж достатньо.


Торунь
Торунь — місто, де все живе і дихає історією. Кожен будинок в Торуні не тільки цікавий своєю архітектурою, а й ховає в своїх стінах чимало легенд, про яких місцеві зовсім не проти розповісти. В основному ж Торунь славиться своїми загадковими готичними будівлями, яких не так вже й багато збереглося у Східній Європі, але які завжди так цікаво розглядати.
Особливо приємно гуляти по місту вночі, коли всі вдома центру підсвічуються вогнями та яскравими гірляндами. А оригінальна Ратуша в такому підсвічуванні ще більш цікава.


Джерело:
https://tripmydream.ua/media/podborki/10-interesnyh-gorodov-evropy-o-kotoryh-esche-ne-proznali-turisty






Немає коментарів:

Дописати коментар