12 квітня 2024

Засідання книжкового клубу "Літературна кав’ярня"

Сучасна бібліотека - це громадський центр спілкування, діяльність якого спрямована на задоволення культурно-освітніх, інтелектуальних потреб користувачів, реалізацію їх різноманітних ідей. Бібліотеки пристосовуються до умов, що постійно змінюються, пропонують членам своїх громад ті форми обслуговування і комунікації, які б відповідали їх очікуванням, потребам і запитам. З метою згуртування громади  нещодавно в міській бібліотеці-філії №3 запрацював книжковий клуб «Літературна кав’ярня», який обєднав однодумців - любителів читати, спільно обговорювати цікаві сюжети, новинки бібліотеки та просто гарно проводити час.


Цього разу учасники клубу мали  можливість висловити свої ідеї щодо   організаційних  питань (розробляли емблему клубу, його девіз, статут і т.д.).

А ще звучали зворушливі слова привітань на адресу   іменинниці  нашого книжкового  клубу - Алли Кайзер, яка 10 квітня відзначила свій День народження. Адже святкувати свій День народження в колі близьких по духу спільників – це велика радість!  

Нагадуємо, зустрічі поціновувачів книг відбуваються кожного четверга о 14.00 в приміщенні бібліотеки.





Немає коментарів:

Дописати коментар