21 серпня 2013



  23 серпня 2013 року  на центральній площі м.Виноградів  відбудеться інформаційно - просвітницька акція   присвячена  ДНЮ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА ДНЮ  НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ.


   Мета  заходів -   виховання у громадян поваги до державних символів України, утвердження національної свідомості та патріотизму


  Під час інформаційно - просвітницької акції  присутні зможуть переглянути і послухати  озвучену книжкову виставку   "Моя країна - Україна ”, виставку фотоматеріалів  « Україна : від найдавніших часів до сьогодення», взяти участь  у  різноманітних іграх,  конкурсах , стати учасниками майстер-класів, послухати пісні про Україну у  виконанні вихованців  школи мистецтв ім. Б.Бартока , отримати  роздатковий матеріал з історії Державних символів України, державотворення Незалежної України і на завершення – стати учасником  флеш - мобу  «Співаємо гуртом Державний Гімн України ».


    Заходи пройдуть за участю  представників органів місцевого самоврядування,  депутатів місцевих рад, громадськості, учнів загальноосвітніх шкіл району.


         


Початок  о 11.00. к.ч.


Адреса: пл. Миру,5


Контакти


оргкомітет: 2-10-93

Немає коментарів:

Дописати коментар