22 липня 2024

Бібліотека – місце цікавих та освітніх літніх подій

Влітку підлітки відпочивають від школи, але це не означає, що вони не прагнуть здобувати нових знань чи корисно проводити час у товаристві своїх кмітливих та допитливих ровесників. 

Протягом літнього періоду Виноградівська міська бібліотека–філія №3 має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дітей, молоді та дорослих не тільки цікавим, а й змістовним та розвиваючим.


Одна з них - інтелектуальні ігри в бібліотеці . Це чудовий спосіб розважитися та провести час разом з друзями. Інтелектуальні ігри допомагають скрасити дозвілля, розвинути розумові здібності, розширити словниковий запас, поліпшити пам’ять, стати більш уважним, кмітливим. В командній грі проявляються лідерські якості, прищеплюються навички комунікації та соціальної толерантності, формується вміння прислухатися до висловлювань інших.


Днями користувачі нашої бібліотеки були залучені до бібліорозваг «Гра розважає, гра розвиває». Гравці мали можливість спробувати себе в настільних інтелектуальних іграх та конкурсах. Під час їх проведення у залі вирували позитивні емоції, панувала невимушена атмосфера спілкування та суперництва.


Приходьте і насолоджуйтесь грою в бібліотеці разом з друзями або родиною! Тут на вас чекають нові знайомства та незабутні враження!















Немає коментарів:

Дописати коментар