31 жовтня 2013

Круглий стіл "Плануй своє життя"


    31 жовтня в рамках  функціонування проекту «Майбутнє варто планувати»,  який реалізується в партнерстві з БФ "Центр громадських ініціатив" за підтримки  Програми  Агентства США з міжнародного розвитку «Здоров’я жінок України»  колективом міської бібліотеки спільно з спеціалістами районного центру соціальних служб у справах сім’ї, молоді та спорту, центральної районної лікарні та деканом Виноградівського району, у міській бібліотеці  відбувся круглий стіл  «Плануй своє життя». 

  
    Мета заходу -  підвищення поінформованості молоді щодо прийняття рішення стосовно планування сім’ї та репродуктивного здоров’я.
  
   В ході заходу з студентами ВДКМДУ  (кл. керівник Фетько Е.М.)  та учнями ЗОШ відверто розмовляла з молоддю щодо  планування вагітності, безпечних інтимних стосунків   підлітковий гінеколог Задорожна Т.Ю.

    Деяк Н.М. – директор  РЦСССМ,  фахівці з соціальної роботи Пунько К.В. та Клим С.С. наголосили  у своїх виступах про цінності родинних стосунків, відповідальність батьків за виховання дітей, про важливість мікроклімату у сім’ї та суспільстві.    
  
     Цікавою була і розповідь Мирослава Сипка – пароха  Успенського греко-католицького храму, про ставлення церкви до дошлюбних статевих відносин,  до планування дітей,  до будь-яких контрацептивів .


    Всі учасники заходу отримали  цікаві та корисні   інформаційні матеріали:  буклети та листівки,  щодо планування сімейного  життя.

      
    .



     

        
      



 






Немає коментарів:

Дописати коментар