23 серпня 2014

Україна - Єдина країна



  Урочисте підняття Прапору, патріотичний велопробіг, колорит  української вишиванки, яка  поволі стає модною тенденцією можна було споглядати сьогоднішнім днем у Виноградові.

   Виявляється, що бути УКРАЇНЦЕМ зараз гідно і модно у всьому світі!
      Приєднуючись до святкування Дня Незалежності України та Державного Прапору, працівники Виноградівських бібліотек влаштували інформаційно-просвітницьку акцію «Україна – єдина країна».


 Де виноградівці мали змогу переглянути  книжково - ілюстративну виставку книг «Моя країна – Україна»; ще раз перечитати вирізки з періодичних видань «Герої України на захисті Вітчизни»; організатори зібрали літературу для поранених героїв, книги відправлять у госпіталі де воїни лікуються; дітки з викладачами виготовляли захисні обереги для воїнів, також малеча підготувала малюнки на тему «Малюнок моєму герою» та писала листи захисникам Вітчизни…  а «вільний мікрофон» дав змогу кожному висловити свою думку що до сьогоднішніх подій в Україні. Тож можна було насолодитись поезією місцевих поетів, роздумами прозаїків та наболілими думками пересічних людей… А ще – послухати патріотичні пісні та пісні  гурту «Океан Ельзи».


Автор: Світлана Кедик 
http://sevlush.info


Немає коментарів:

Дописати коментар