26 квітня 2016

Дзвони Чорнобиля

  
2016-й рік оголошено роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи.   З цієї нагоди 25 квітня у міському будинку культури було проведено тематичний вечір-реквієм «Дзвони Чорнобиля».
Ведучі вечора - зав. міською бібліотекою-філією Шапко Г.М. та зав. районної бібліотеки для дітей Любка Й.Й. На вечір завітали представники від районної державної адміністрації, районної та міської рад: голова Виноградівської районної адміністрації М.Русанюк, заступник міського голови В.Ціцей; священики різних релігійних конфесій, члени громадської організації чорнобильців: голова Закарпатської обласної громадської організації «Союз Чорнобиль України» С.Бондарчук, голова Виноградівської громадської організації «Союз Чорнобиль України» М.Теняк, представники інших громадських організацій, учнівська молодь та городяни.


Доповненням до заходу стали  відеоматеріали про події у квітні 1986 року на Чорнобильській АЕС, а також книжкова виставка ««І біль, і пам’ять, і тривога…» та портрети героїв аварії на ЧАЕС.

                                     


                                                                         Виноградівська ЦРБ


Немає коментарів:

Дописати коментар