25 червня 2018

Молодіжний Вооm

24 травня в рамках святкування Дня молоді бібліотекарі ЦРБ та міської бібліотеки – філії облаштували в парку  ім. Ж. Перені  майданчик для інтелектуалів,  де книголюби  і книгомани  мали можливість ознайомитися з новинками художньої та навчальної літератури з питань екології, економіки, менеджменту, права та мовознавства. Особливу зацікавленість серед молоді викликала виставка робіт відомого фотохудожника Бориса Корнієнко.  Гості  майданчика стали учасниками буккросингу - головний принцип якого «прочитав сам -  дай прочитати іншому» та взяли   участь у Всеукраїнській  акції «Бібліотека українського воїна».
У простій невимушеній розмові молоді люди ділилися своїми думками та відповідали на міні – опитування:  «Ваше ставлення до соціальних мереж», «Які проблеми молоді вважаєте найактуальнішими», «Ваше ставлення до служби в армії».
Протягом дня бібліотекарі запрошували  відвідувачів стати учасниками різноманітних конкурсів,  вікторин,  розваг та розповсюджували цікаві і корисні інформаційні матеріали про збереження репродуктивного здоров’я і використання сучасних ефективних методів контрацепції як альтернативи непланованій вагітності та абортам.



 




 
 

















Немає коментарів:

Дописати коментар