25 жовтня 2018

«Василь Сухомлинський і творчий розвиток особистості»

 Цього року в Україні та світі відзначають 100 річчя Василя Олександровича Сухомлинського  - відомого українського педагога, вчителя, письменника, поета, публіциста.
Василь Олександрович увійшов в історію української школи як творець «школи радості» - оригінальної системи освіти і виховання дітей, що спирається на ідеї самоцінності й неповторності кожної особистості, вільного її розвитку. Саме цій темі була присвячена година творчого дозвілля проведена в міській бібліотеці. Учасники заходу ознайомились з біографією письменника, переглянули документальні кадри з життя педагога.
«Людина народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний» - писав В. О. Сухомлинський.
Педагог приділяв велику увагу творчому розвитку особистості. Тому другою частиною заходу стала презентація творчих робіт студентки IV курсу ВДК МДУ Кливець Лілії. Студенти коледжу мали змогу переглянути вишивки та фотографії і отримали від цього заряд позитивної енергії та хороші емоції.

                




 

Немає коментарів:

Дописати коментар