01 грудня 2021

Вечір пам'яті Назарія Яремчука

 30 листопада видатний український співак, народний артист України Назарій Яремчук ( 1951- 1995) відзначав би 70- річчя. Але, на жаль, вже 26 років його немає з нами. З метою вшанування видатного співака, в пам'ять про простого буковинського хлопця, який став гордістю країни, пропагуючи у світі рідну українську пісню та з нагоди 70 -річчя від дня народження у міській бібліотеці - філії №3  відбувся вечір пам'яті Назарія Яремчука: «Я на світі прожив, наче спалах зорі на світанні…».

У заході взяли участь викладачі (Гнетило С. Ф. та  Сорводі Н. Ю.) та учні  КПНЗ «Дитяча мистецька школа ім. Б. Бартока», студенти ВСП  Виноградівського фахового коледжу (вихователь Фадєєва В.Ф.), директор КЗ «Виноградівська публічна бібліотека»  Вашкеба К.Г.

Захід супроводжували відеоролики про життя естрадного співака  та звучали записи пісень у виконанні Назарія Яремчука. Поезії написані ним читали Кайзер А. та Попович Н. («Вікна творчості», «Дзвінка осінь»). У виконанні Гнетило С. Ф. прозвучали пісні «Червона рута» та «Родина», які підспівував увесь зал. 








Немає коментарів:

Дописати коментар