18 вересня 2024

Знову ділимось гарною новиною!

Дарування книжок - гарна традиція читачів та друзів міської бібліотеки-філії №3, завдяки якій фонд нашої книгозбірні постійно поповнюється новими примірниками видань.

Сьогодні хочемо подякувати директорці ТОВ «АВЕ Виноградово» Сидоренко Галині Яношівні та її команді за подаровані книги, які були закуплені за кошти зібрані під час проведення акції  зі збору макулатури. Екоініціатива від ТОВ «АВЕ  Виноградово» – це чудова ідея, яка допомагає не лише прибрати зайві матеріали зі середовища, а й допомагає збирати кошти для поповнення бібліотечних фондів програми «Читаємо українською».

Розповсюдження україномовної книги – не просто любов до читання. Це те, що створює національну свідомість, змушує замислюватися та рухатися далі. Серед книжкових подарунків такі  книги:  Мельниченко Є. «Озеро червоних лебедів», Остен Дж. «Гордість і упередженість», Орвелл Джордж «1984», Крісті А. «Вбивство у «Східному експресі», Гакслі О. «Який чудовий світ новий!», Сент-Екзюпері А. де «Маленький принц», Мойєс Дж. «Срібна затока», Треверс П. «Мері Поппінс».

Ми щиро та безмежно вдячні Вам, Галино Яношівно, та Вашій команді за подаровані книги, за щедрість і увагу до бібліотеки! Благодійна акція   ініційована Вами в такий нелегкий час  допомагає оновлювати фонди бібліотеки і є чудовим способом  розширити доступність літератури та культурні можливості громади. Переконані, що подаровані видання стануть важливою частиною нашого фонду та будуть корисними для читачів.



 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар