29 січня 2015

Герої для нас як приклад

   29 січня в читальному залі міської бібліотеки-філії відбувся вечір-вшанування героїв Крут, а також вшанування пам’яті загиблих героїв АТО. Захід організовано спільно з історичним музеєм за участі учнів 9 класу ЗОШ №4.

  Затамувавши подих присутні слухали розповідь Івана Мотрунича – учасника бойових дій на Сході України. Він розповів про перебіг жахливих подій на Сході країни. Під час зустрічі боєць відповів на запитання учнів про умови перебування в місцях бойових дій, про обстріли.



 Зворушливо звучали вірші «Військо України», «Солдат», «Маріуполь» та інші в авторському виконанні Василя Кляпа - поета, патріота, який любить своє місто, вболіває за долю України і має свою власну думку з приводу всіх подій, які відбуваються в Україні. На завершення виступу автор подарував воїну поетичну збірку «Виноградів».  

  Працівники бібліотеки запросили учнів ознайомитися з книжковою виставкою «За Україну, за її волю», де була представлена солдатська каска з зони АТО та прапор України з особистими підписами воїнів-земляків.

Немає коментарів:

Дописати коментар