06 лютого 2024

Подаруй бібліотеці книгу

14 лютого кожного року світ відзначає цікаву та молоду подію під назвою Міжнародний день дарування книг, яка з’явилась в США у 2012 році.  Офіційно цей день можна назвати Днем закоханих у книжки.

Виноградівська міська бібліотека–філія запрошує усіх охочих  долучитися до святкування Всесвітнього дня дарування книг та прийняти участь в  акції «Подаруй бібліотеці книгу». 

Мета акції - привернути увагу до важливості читання та запровадити в Україні нову традицію - дарувати на Валентина книжки.

Підтримайте нашу ідею та приносьте книги до бібліотеки! Якщо ви маєте вдома книги, які вже прочитали, або маєте можливість придбати нову книгу, журнал, довідник – подаруйте їх нашій бібліотеці! Дайте своїм книгам друге життя!  Це може бути дитяча та доросла художня  література українських письменників, або перекладені на українську мову твори світових класиків! Можливо саме Ваші книги стануть у нагоді новому читачеві, та поповнять книжкові полиці бібліотеки нашої громади. Приєднуйтесь! Даруйте книги з любов’ю, адже добрі справи робити приємно! 




Немає коментарів:

Дописати коментар