04 серпня 2014

Подорож цікавими місцями Хустщини

  Члени профспілки Виноградівської  ЦБС з  метою духовного збагачення, ознайомлення з історичними пам’ятками та культурним надбанням краю широко використовують у своїй роботі організацію екскурсійних поїздок бібліотечних працівників  по визначних місцях нашого краю. Цього літа спілчани відвідали чимало цікавих місць подорожуючи Хустщиною.
   Одним з таких місць є Страусина ферма, що знаходиться при виїзді з міста Хуст. Відкрита ферма місцевим підприємцем уже більше 12 років тому (2002р). Перших декілька страусів господар завіз із сусідньої країни – Словаччини.Також бібліотекарі мали змогу доторкнутися до святинь, які знаходяться в чоловічому  та жіночому  православних монастирях. Цікавими виявилися екскурсії до крайового музею літератури, фольклору і мистецтва в с. Копашнево та Селиської сироварні в с. Нижнє Селище. Програма поїздки була дуже насиченою , а завершальним акордом стала база відпочинку в с. Шаян на озері «Силоамська купальня».


   Такі екскурсії позитивно позначаються на настрої працівників, допомагають глибше пізнати красу нашого краю, сприяють покращенню результатів роботи.



Немає коментарів:

Дописати коментар