15 травня 2015

«Українська молодь читає»

15 травня у Виноградові стався переполох. Увагу перехожих привернуло оголошення:
«Увага! Увага!
Виноградів інфікований новим штамом вірусу. Симптоми цього вірусу насторожують: небувала спрага до книжкових новинок, втома в ногах і важкість в руках. Зважаючи на те, що імунітету до «Книжкового вірусу» в більшості  виноградівської інтелігенції не виробилося, тому запрошуємо до бібліотеки.»
Так молодь Виноградова долучилася до Всеукраїнської акції «Українська молодь читає», організатором якої є Державна бібліотека для юнацтва. Мета акції: привернути увагу громадськості до проблеми читання та показати, що молодь Виноградова любить читати.
В рамках акції цього дня було організовано екскурсію до міської бібліотеки-філії «Вірус читання», презентовано книжкову виставку «Книжковий вірус»,  «Книга в кадрі: новий формат» (презентація буктрейлера на книгу О. Гавроша «Чорне вино любові») і на  завершення флешмоб «Book love story» (зізнайся книзі у коханні).  Кульмінація флешмобу: мобери підбігають до «маяка» розкривають книгу,  на п’ять хвилин завмирають, удаючи, що уважно читають (прийом стоп-кадру). Потім усі разом тричі вигукують гасло: «Ми любимо читати!». На завершення флешмобу серце з повітряних кульок  відпускають, щоб поділитися любов’ю до  книги з іншими.
Інформація про проведення флешмобу  розповсюджувалася через соціальні мережі.




Схожі публікації:

«Зізнайся книзі в коханні.» Виноградів, вул.Шевченка...
Виноградівську молодь інфіковано вірусом
Зізнайся книзі в коханні 
У Виноградові стався книжковий переполох

Немає коментарів:

Дописати коментар