17 березня 2016

Від кохання до сім'ї


17 березня, в рамках  проекту «Майбутнє варто планувати!», який бібліотеки Виноградівщини реалізовують спільно з благодійним фондом «Центр громадських ініціатив» (м. Перечин, голова правління Андрій Вишняк), в міській бібліотеці-філії відбулася зустріч з лікарем-інфекціоністом Виноградівської ЦРЛ Королевич В. П. та начальником відділу у справах сім’ї та жінок Ковач О. І.
В ході зустрічі «Від кохання до сім’ї» з старшокласниками міської гімназії та студентами ВДК МДУ були обговорені питання планування вагітності,  безпечних інтимних стосунків, погляд сучасної молоді на взаємостосунки з протилежною статтю. Бібліотечні працівники підготували книжкову виставку «Плануй своє життя». Всі учасники заходу отримали  цікаві та корисні інформаційні матеріали про збереження репродуктивного здоров’я жінок та пар шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи непланованій вагітності та абортам.
Також, під час проведення заходу були переглянуті відеоматеріали «Притча о четырех свечах» та «Сімейне виховання». Завершальним акордом заходу стала пісня «Українська родина» у виконанні Мітельман Ілдіки учениці школи мистецтв ім.Б. Бартока.


 





Немає коментарів:

Дописати коментар